Over ons

Garage Peemen Auto’s is een full-service autobedrijf waar u terecht kunt voor reparaties, beurten en onderhoud van alle automerken. Bovendien kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, en verzorgen we ook schadeafhandeling. Met bijna 25 jaar ervaring is Garage Peemen een vertrouwd adres voor al uw autowensen.

Sinds 1999 vindt u ons pand aan de Van Duivenvoordestraat in Oosterhout. De afdeling verkoop bestaat uit maar liefst 2 verdiepingen met een uitgebreid aanbod aan occasions. Met jong gebruikte auto’s van allerlei merken is er voor ieder wat wils. Speciale wensen kunt u aan ons kenbaar maken. Wij gaan dan voor u op zoek. Zo vindt u bij Garage Peemen uw ideale auto.

Bij Garage Peemen Auto’s kunt u terecht op een voor u persoonlijk geschikt tijdstip. De ruime openingstijden bieden net dat beetje extra service.

  • Ma t/m Vr van 8.00 tot 21.00
  • Zaterdag van 9.00 tot 17.00
  • Werkplaats van 9.00 tot 13.00

Naast verkoop, en alles omtrent de werkplaats kunt u bij Garage Peemen Auto’s ook terecht voor schadeafhandeling. Uiteraard kunt u daarna gebruik maken van vervangend vervoer. Zo blijft u ten alle tijden mobiel.

Wilt u meer weten van Garage Peemen Auto’s? Kom dan eens kijken in ons moderne pand in Oosterhout.

Garage Peemen Auto’s
Eindsepad 12
4911 AR Den Hout

Tel. 0162-422 858